luni, 23 mai 2011

Secvente din concertul patronat de Alteta Sa Regala Principele Radu al Romaniei, Sala cu Orga, Chisinau

Multumim Altetei Sale Regale Principelui Radu al Romaniei pentru seara de exceptie oferita prin patronarea concertului de camera de la Chisinau ce a avut loc la data de 18.05.11 in incinta Salii cu Orga.
Tot cu ocazia acestui concert minunat am aflat din discursul Domnului Petre Guran, directorul Institutului Cultural Roman "Mihai Eminescu" de la Chisinau, ca in luna septembrie, anul curent, ASR Principele Radu al Romaniei va veni la Chisinau. O veste minunata care ne face sa ne dorim sa vina toamna mai repede :)

Va ofer mai jos citeva imagini din concert:

Ambasadorul Romaniei la Chisinau, Domnul Marius Lazurca, a asistat la concert.

 In deschiderea concertului a luat cuvintul Domnul Petre Guran, directorul Institutului Cultural Roman "Mihai Eminescu" din Chisinau.


Lilia Ciubuc, una dintre persoanele care au contribuit enorm la organizarea concertului, o pianista de forta din Chisinau, care a acompaniat pe parcursul intregului concert interpretii.



3 comentarii:

  1. Traiasca MS Regele Mihai a Romaniei!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragi frati basarabeni,durerea traita in cei 64 ani de minciuni sfruntate legate de Regalitate si MS Regele Mihai a Romaniei,ne-a ajuns pana in gat!Abdicarea sub presiune a MS Regele Mihai ,s-a facut ilegal si fara acordul Parlamentului Romaniei din lipsa de cvorum.Instalarea Republicii la 30 Decembrie 1947,s-a produs fraudulos,intrucat nu a fost aprobata de Parlament din lipsa de cvorum.Reinstaurarea Monarhiei ca forma guvernamentala ar fi un act benefic si de dreptate in fata lui Dzeu.Este singura forma ca alternativa la iesirea din situatia grea in care ne aflam.
    Cand va veni ASR Principele Radu in Basarabia,spuneti-i tot ce aveti pe suflet.Noi din tara avem incredere deplina in alegerea ASR Principesa Mostenitoare Margareta,casatorie aprobata cu bucurie si de MS Regele Mihai.De ce sa nu fim fericiti caci, am avut fericirea sa ajuga Principe si Alteta Regala un frate roman de al nostru in persoana Principelui Radu?Dzeu sa-l ajute ca impreuna cu toata familia Regala Romana si din tarile cu monarhii puternice ,sa urneasca "caruta din loc"
    Veniti alaturi de noi!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multstimata Doamna Stoica, la indemnul Dvs "Veniti alaturi de noi!" va raspund, "Noi am fost, suntem si vom fi alaturi, poate nici nu alaturi ci mai exact impreuna, in acelasi singe."

    RăspundețiȘtergere